Πρώτον, είναι γιος του Λεωνίδα Κύρκου, του «ιστορικού στελέχους της Αριστεράς» όπως τόνισε και ο Νίκος Στραβελάκης στο Mega, αναφέροντας ξώφαλτσα και το όνομα του υποψηφίου, εκτός από το όνομα του… πατέρα (του… υποψηφίου).
Δεύτερον, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που αγαπάει άλλο κόμμα από αυτό με το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές. Παγκόσμια πατέντα. Το αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιογραφικό του, σε αυτό που έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του «Ποταμιού»: «Αγαπά τη ΔΗΜΑΡ, όπως αγαπά το Dolce, τον Μερακλή με τις πίτες στα Εξάρχεια, τον Βρούτο, τον Λεωνίδα. Το ότι δεν τους βλέπει πια δε σημαίνει πως τους ξέχασε».

Θα μπορούσαμε να πούμε κι άλλα. Από την οικογενειοκρατία την οποία προφανώς και θα απορρίπτει μετά βδελυγμίας ο Σταύρος Θεοδωράκης έως και το Dolce που αγαπάει ο Μίλτος-γιος Λεωνίδα-Κύρκος, το Φίλιον δηλαδή στη Σκουφά, ένα καφέ στο οποίο η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παίρνει έως και 85-90%. Αν περνάτε από εκεί, αλλάξτε πεζοδρόμιο… Θα μπορούσαμε να τον πούμε και καιροσκόπο μια και βάζει με κόμμα με το οποίο έχει περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί.

Αλλά ας παραμείνουμε σε αυτά. Άλλωστε τι παραπάνω να προσθέσεις για κάποιον που… αγαπάει τη ΔΗΜΑΡ!