Εκρηκτικοί μηχανισμοί και ναυτικές φωτοβολίδες σε γραφεία της ΧΑ

Αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασκευασμένοι από φιάλες εύφλεκτου συμπιεσμένου αερίου, ναυτικές φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και «τριβόλια» κατασκευασμένα από καρφιά όλα τακτοποιημένα πάνω σε ένα τραπέζι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, όπως αποκαλύπτεται από βίντεο που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία Π. Φύσσα.
|
Το ρεπορτάζ ανέδειξε το omniatv, το οποίο ανάρτησε βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τα «όπλα» της εγκληματικής οργάνωσης, και το οποίο έχει τραβηχτεί μόλις δύο μέρες πριν την οργανωμένη επίθεση στο στέκι «Συνεργείο».
 
Το βίντεο δεν είναι το πρώτο επίμαχο στοιχείο που έρχεται στην επιφάνεια, καθώς μια σειρά από καταθέσεις στη δίκη της ΧΑ έχουν αποκαλύψει στοιχεία που «καίνε» το ακροδεξιό κόμμα.

 

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις