Η ΕΕΤΤ θα αποφασίσει την ερχόμενη Τρίτη το αν θα παραπεμφθεί η όχι στο πειθαρχικό συμβούλιο ο αντιπρόεδρος τηλεπικοινωνιών της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης, που το μεσημέρι της Δευτέρας συμμετείχε σε συνάντηση στα γραφεία της ΝΔ  με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας.

Κάνει λόγο για ασυμβίβαστο η Α. Ασημακοπούλου

Όπως καταγγέλλουν πηγές της ΕΕΤΤ, «είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ν. Παπαουλάκης δεν κρατά τα προσχήματα», ενώ ερμήνευσαν την κίνηση του ως κίνηση της «επόμενης μέρας» καθώς η θητεία του Ν. Παπαουλάκη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2017.

Η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του κόμματος, Άννα Ασημακοπούλου, ρωτήθηκε την Τετάρτη στο ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και υποστήριξε πως «για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξέφρασαν την έκπληξη τους για το ότι ένα στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής παραβρίσκεται σε συνάντηση κομματικών στελεχών.