Εξώδικο Γεωργιάδη στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι την Τρίτη έστειλε εξώδικη δήλωση προς τα Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, λόγω της έκδοσης του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ
Nikos Libertas / SOOC
|

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έστειλε εξώδικο στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνούν τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας. Τονίζει πως οι διαρροές πιθανού πορίσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν εξόφθαλμες νομικές παραβιάσεις.


Κατά το πόρισμα 158 σελίδων για τον χώρο της Υγείας, μέρος του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η δικαιοσύνη θα πρέπει να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο για τις υποθέσεις στις οποίες διαπιστώνουν «αποχρώσες ενδείξεις» για παράνομες πράξεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Στο πόρισμα επισημαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας ωφελήθηκε από την πρόσληψη και απασχόληση των περισσοτέρων από τους υπαλλήλους, όπως και ο ίδιος ομολόγησε εξεταζόμενος ενόρκως στην Επιτροπή, και ότι δεν υπήρξε απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου περί πρόσληψης και κατανομής τους σε θέσεις, σύμφωνα με τα κριτήρια που τις ικανοποιούσαν και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες των θέσεων και δομών που θα κάλυπταν.

Αναλυτικά το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία:


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις