Εξώδικο στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο -το οποίο κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά- έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με το οποίο διαμαρτύρεται για την εμπλοκή του ονόματός του στη φερόμενη «λίστα των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ», που τον έφερε ως ιδιοκτήτη ακινήτων στην περιοχή του Γαλαξιδίου.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι γνωστό πως ανήκουν στην οικογένειά του «εδώ και δεκαετίες» και επισημαίνει ότι μέχρι σήμερα δεν έλαβε «καμία ειδοποίηση ή άλλου είδους όχληση προς έλεγχο» από το ΣΔΟΕ και καταλογίζει ευθύνες στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας.

 

Ζητά επίσης να του παραδώσει το ΣΔΟΕ όλα εκείνα τα έγγραφα, που «θα έπρεπε να υπάρχουν εις χείρας σας και θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αναφορά του ονόματός μου σε μια τέτοια λίστα», καθώς, επίσης, «επίσημο αντίγραφο της επίσημης καταγγελίας μαζί με τα ονόματα των υπαλλήλων εκείνων της υπηρεσίας σας, οι οποίοι υπέγραψαν και διέταξαν τον έλεγχο στο πρόσωπό μου και συμπεριέλαβαν το όνομά μου στην υποτιθέμενη «λίστα» της Υπηρεσίας σας».

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως σημειώνει ο Π. Καμμένος, θα προσέλθει ο ίδιος στο ΣΔΟΕ και θα απαιτήσει τον έλεγχο της υπόθεσής του και ταυτόχρονα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.