«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

 

Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτι…

Posted by Failos Kranidiotis on Tuesday, March 15, 2016


ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει η ΝΔ τη θέση Κρανιδιώτη

Να καταδικάσει απερίφραστα και να διαχωρίσει τη θέση της από την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη είχε ζητήσει νωρίτερα από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ειδικότερα ανάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, «η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας. Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της».