Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η Ελληνική Λύση έλαβε στην περιφέρεια της Λάρισας ποσοστό 4,34%, κερδίζοντας έτσι μία έδρα. Ο Θ. Νασίκας ήταν πρώτος σε σταυρούς με 1.308 ψήφους, μετά τον Κ. Βελόπουλο ο οποίος είχε 3.462. Ο Κ. Βελόπουλος φέρεται να του είχε υποσχεθεί ότι παρόλο που είχε τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λάρισας, δε θα κρατούσε την έδρα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θ. Νασίκας προέβη σε μια σκληρή δήλωση, καθώς χαρακτήρισε τον Κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο. Ως αποτέλεσμα των δηλώσεων του Θ. Νασίκα, ο Κ. Βελόπουλος αντέδρασε και ο πρώτος σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ τον βαραίνουν κατηγορίες απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Ο Κ. Βελόπουλος φέρεται να υπέβαλε μήνυση κατά και του γιου του Θ. Νασίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Paidis.com, ο Θ. Νασίκας δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Κ. Βελόπουλου τον ώθησαν να αποχωρήσει από την Ελληνική Λύση, ζητώντας συγγνώμη από όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους. «Τους διαβεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί σε άλλο πολιτικό φορέα» καταλήγει. Το ίδιο μέσο ενημέρωσης επισημαίνει ότι ο Κ. Βελόπουλος έλεγε το πρωί της Δευτέρας ότι η έδρα της Λάρισας  ανήκει στον αγροτικό κόσμο εννοώντας τον Θ. Νασίκα, ενώ διαβεβαίωνε παράλληλα ότι ο ίδιος θα κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης.