Οι δύο επιστολές ανταλλάχθησαν εχθές, ενώ σήμερα τρεις βουλευτές της Κρήτης – οι Αυγενάκης και Κεφαλογιάννης της ΝΔ και ο Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ – ζήτησαν να κατονομαστεί ο βουλευτής και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στην επιστολή της Έλενας Ακρίτα, περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη αναφορά:

«Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός πολιτικός άνδρας. Ένας “πρωτοκλασάτος’ Κρητικός βουλευτής ο οποίος συγκάλυπτε τη συμμορία, μεσολάβησε για να μην διώξουν ‘τα παιδιά’ από τη Σχολή και κουκούλωνε την τραγωδία.
 
Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο; Γιατί κανείς δεν τον κατονομάζει; Ποιος τον καλύπτει και γιατί; Προσωπικά – μετά από δημοσιογραφική έρευνα – είμαι 90% βέβαιη για την ταυτότητα του: Το υπόλοιπο 10% δυστυχώς με εμποδίζει να το δημοσιοποιήσω.
 
Θα βγει στη σέντρα ο κύριος αυτός; Και το πιο σημαντικό: Αν – ο μη γένοιτο – έχει συμβεί κάτι στο παλικαράκι – έχει ποινικές ευθύνες ως ηθικός αυτουργός ή όπως αλλιώς το λέτε εσείς οι νομικοί, τέλος πάντων;»

Από την άλλη, στην επιστολή με την οποία απαντά ο Γ. Πανούσης, αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα.»

Διαβάστε και τις δύο επιστολές, εδώ.