Έντεκα άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της ναζιστικής οργάνωσης «Combat 18 Hellas» που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για σωρεία επιθέσεων  σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και χώρους φιλοξενίας προσφύγων. 

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εκτός από τους αρχικούς πέντε, κατά την πορεία των ερευνών συνελήφθησαν άλλοι δύο ακροδεξιοί και σήμερα οδηγούνται όλοι στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Εκτός από αυτούς τους επτά, ωστόσο, συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο των κατ' οίκον ερευνών. Οι συγκεκριμένοι δεν περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και θα οδηγηθούν ανεξάρτητα στον εισαγγελέα.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 κατ' οίκον έρευνες σε περιοχές της Αττικής και δύο σε επαρχιακές πόλεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», από τις έρευνες οι αρχές κατάφεραν σημαντικά ευρήματα. Συγκεκριμένα, οι αρχές βρήκαν πενήντα κιλά νιτρική αμμωνία, βόμβες μολότοφ, πλήθος κροτίδων, βιβλία και φυλλάδια ακροδεξιού περιεχομένου, σύμβολα (σημαίες ακροδεξιού συμβολισμού), ψηφιακά πειστήρια, μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες, αντιασφυξιογόνος μάσκα, ρόπαλα και σιδερογροθιές, κυνηγετικά όπλα, φιαλίδια βουτανίου και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
 
Η «Combat 18 Hellas» αποτελεί τον ελληνικό βραχίωνα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18», που ξεκίνησε στη Βρετανία τη δεκαετία του 1990. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, η οργάνωση είχε σχέσεις με το ακροδεξιό Βρετανικό Εθνικό Κόμμα.
 
Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως οι ρίζες της ονομασίας της οργάνωσης την συνδέουν ευθέως με τον Αδόλφο Χίτλερ και τον ναζισμό. Συγκεκριμένα, το «18» στην ονομασία της συμβολίζει τα γράμματα του γερμανικού αλφάβητου, και ειδικά το πρώτο και το όγδοο, δηλαδή το «Α» και το «H», τα αρχικά του Χίτλερ (Adolph Hitler).