«Επίμονα σημάδια» για την ανάκαμψη της οικονομίας βλέπει ο Παππάς

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, χαρακτήρισε «χρηματοδότη της Νέας Δημοκρατίας» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επισημαίνοντας πως μέσω των ΜΜΕ του έχει μπει στην πρωτοπορία για να βοηθήσει ένα ηθικά απαξιωμένο κόμμα. Αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομία υποστήριξε ότι υπάρχουν «επίμονα σημάδια» για την ανάπτυξη της.
George Vitsaras / SOOC
|

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», ο Ν. Παππάς υποστήριξε ότι υπάρχουν επίμονα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, καθώς υπάρχει αύξηση σε όλους τους κλάδους παραγωγής, ενώ η ανεργία θα φτάσει τις 10 μονάδες μείωσης από τα τέλη του 2014.

«Βρισκόμαστε σε μια πορεία, όπου τα σημάδια της ανάκαμψης είναι επίμονα. Η ανεργία θα φτάσει τις 10 μονάδες μείωσης από τα τέλη του 2014, οι παραγωγικοί φορείς το αναγνωρίζουν, τα επιτόκια που δανειζόμαστε είναι σε ιστορικά χαμηλά και σε όλους τους κλάδους έχουμε αύξηση της παραγωγής».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη και τις κατηγορίες κομμάτων της αντιπολίτευσης περί σκανδάλου, ο Ν. Παππάς ανέφερε πως το κλίμα γύρω από την υπόθεση δημιουργείται από τις εφημερίδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποτελεί χρηματοδότη της ΝΔ και διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα.

«Πρωτοσέλιδα, κυρίως των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη, χρηματοδότη της Νέα Δημοκρατίας, ο οποίος διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα, 2 τόνους ηρωίνης Noor 1 και έχει μπει στην πρωτοπορία να βοηθήσει ένα κόμμα που είναι ηθικά απαξιωμένο, που έχει στενούς συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να καταδικάζονται για παιδεραστία, τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει προσωπικά δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων, να χρηματοδοτείται ο οικογενειακός προϋπολογισμός του μέσω της συζύγου του, με offshore που δεν τη δήλωσε στο πόθεν έσχες του. Και έρχεται ο χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας για να δημιουργήσει τέτοιου είδους ζητήματα».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις