Επίθεση με βαριοπούλες σε κατάστημα της αλυσίδας καφεστίασης Mikel, στη λεωφόρο Αθηνών, στο Αιγάλεω, πραγματοποίησαν την Πέμπτη μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας». Λίγο αργότερα, ανάρτησαν σχετικό βίντεο στο Διαδίκτυο όπου καταγράφεται η «έφοδός» τους στο κατάστημα. Σύμφωνα με τους ίδιους, η παρέμβαση τους ήταν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 22χρονου διανομέα της εταιρείας Mikel, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στις 2 Μαρτίου σε εργατικό ατύχημα.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία «Mikel», που μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε «επίθεση» που «ευτυχώς, είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό εργαζόμενου ή πελάτη».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των Mikel:

«Σε συνέχεια της πρωινής επίθεσης που πραγματοποίησε η ομάδα 'Ρουβίκωνας' στα γραφεία μας στο Αιγάλεω, εισβάλλοντας από την κεντρική είσοδο του καταστήματός μας, θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς τις αρμόδιες αρχές για την άμεση παρέμβασή τους. Η επίθεση ευτυχώς, είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό εργαζόμενου ή πελάτη».