Επίθεση από χρυσαυγίτες καταγγέλλει η ΟΡΜΑ

Επίθεση από χρυσαυγίτες με σιδερολοσοτούς καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν στο Πέραμα το Σάββατο το πρωί μέλη της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ), ενώ πραγματοποιούσαν αντιφασιστική παρέμβαση στην περιοχή
Nikos Libertas / SOOC
|

Σύμφωνα με ανάρτηση της οργάνωσης, μέλη της ΟΡΜΑ πραγματοποιούσαν αντιφασιστική παρέμβαση στο Πέραμα. Ενώ κατευθυνόντουσαν προς το λιμάνι του Περάματος από την πλατεία Ηρώων, τους επιτέθηκαν χρυσαυγίτες.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, οι χρυσαυγίτες τους είχαν στήσει ενέδρα , έξω από τα γραφεία του εργοδοτικού σωματείου τους και τους επιτέθηκαν  με σιδερολοστούς, έξω από τα γραφεία του εργοδοτικού σωματείου τους, ωστόσο τα μέλη της ΟΡΜΑ τους απέκρουσαν.

Η ΟΡΜΑ καλεί σε  αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος ώστε να ασκηθεί μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία στους δράστες.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις