Άγρια επίθεση από αστυνομικούς των ΜΑΤ δέχτηκε μία κοπέλα στα Εξάρχεια το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ερεσσού. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ, όταν η αστυνομία ετοιμαζόταν για την επιχείρηση – σκούπα στα Εξάρχεια.

«Έτσι όπως καθόμουνα με κάτι φίλους έρχονται κάποιοι και φωνάζουν “έρχονται οι μπάτσοι” και εγώ κάνω στην άκρη, δεν ήξερα τι να κάνω και με στριμώχνουν σε μια γωνία με βαράνε με τα γκλομπ, με κλωτσάνε και λέω “βοήθεια παιδιά τρέχει αίμα”. Μετά συνεχίσανε προς τα πάνω και με βοηθήσανε κάτι παιδιά» δηλώνει η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα και για την επίθεση των αστυνομικών των ΜΑΤ σε δημοσιογράφο:

Επίθεση των ΜΑΤ σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια

Χαρακτηριστικά βίντεο της αντιμετώπισης των διαδηλωτών από την αστυνομία:

«Ποζάρετε λίγο»

Βίντεο από τα Εξάρχεια, στην οδό Τοσίτσα, λίγο πριν τις 21:00 όπου γίνονται προσαγωγές κι ένας άνδρας των ΜΑΤ φωνάζει χλευαστικά στους προσαχθέντες να «ποζάρουν» για τις κάμερες.Ζωντανή ενημέρωση από το TPP: https://thepressproject.gr/live-stous-dromous-gia-tin-46i-epetio-tis-exegersis-tou-polytechniou/

Gepostet von The Press Project am Sonntag, 17. November 2019

Εξάρχεια, 17/11/2019

Βίντεο από το ντου των μπάτσων στην πλατεία σήμερα. #antireport*28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές έγιναν συνολικά από την αστυνομία στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με την ίδια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί.

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Sonntag, 17. November 2019