Έρευνες δυτικά της Πύλου για τον εντοπισμό λέμβου με πρόσφυγες

Επιχείρηση εντοπισμού λέμβου στην οποία φέρονται να επιβαίνουν περί τους 60 πρόσφυγες και μετανάστες στα δυτικά της Πύλου βρίσκεται σε εξέλιξη την Παρασκευή.
SOOC
|
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Πύλου βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού Σώματος, αεροσκάφος της Frontex και άλλα πλοία.
 
Κατά τις πληροφορίες που μεταδίδονται, στη λέμβο επιβαίνουν περί τους 60 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις