Μια φωτογραφία που δημοσίευσε το «Documento» και απεικονίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με άλλους 6 άνδρες η οποία φέρεται να τραβήχτηκε στη Πάρνηθα στις 29 Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων και αντιδράσεων τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το hashtag #Πάρνηθα, έχει φτάσει στο νούμερο τρία των τάσεων στο twitter με εκατοντάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία με καυστικά και δεικτικά σχόλια.
<

«Περιμένουμε μία επίσημη διάψευση»

Τη φωτογραφία του πρωθυπουργού σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σημειώνοντας πως «τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι» και προσθέτει ότι «επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή».