Γ. Πλειός: Σε συνθήκες κρίσης τα μέσα στρατεύονται

Σε συνθήκες κρίσης τα μέσα στρατεύονται, ανέφερε ο Γιώργος Πλειός, Πρόεδρος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενώ πρόσθεσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ThePressProject, ότι τα μεγάλα κανάλια έχουν πάρει εμπορική στροφή
|
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση, σχολίασε ότι αν συζητάς τέσσερις μήνες, είναι προφανές ότι θα καταλήξεις σε συμφωνία. Ανεξάρτητα από το τι λένε, αν γίνει το Grexit, θα έχει τεράστιες συνέπειες, τόνισε.

«Δεν έχει σημασία αν ο κρίκος της αλυσίδας που σπάει είναι μικρός ή μεγάλος σε μία παγκοσμιοποιημένη οικονομία», σημείωσε.
 

Κινεζοποίηση του Νότου


Παράλληλα, ο Γ. Πλειός έκανε λόγο για κινεζοποίηση του ευρωπαϊκού νότου. «Οι Γερμανοί μας θέλουν όχι για να αγοράζουμε, αλλά για να παράγουμε προϊόντα», ανέφερε. 

 

https://youtube.com/watch?v=J9r2O8_AeaI%3Fstart%3D14889


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις