Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο στούντιο του αμερικανικού δικτύου CNBC, συνομιλώντας με τις δύο παρουσιάστριες, τόσο για την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα, όσο και για τις προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση που μετά τις επόμενες εκλογές αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο δικαιολόγησε τη στάση των δανειστών έναντι της χώρας, αλλά μέμφθηκε τον Αλέξη Τσίπρα επειδή «στοχοποιεί» το ΔΝΤ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
 
«Για εμάς δεν είναι σημαντικό να πούμε ποιος φταίει. Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία είναι σημαντικό πως η χώρα μας θα βγει από την κρίση, και πως οι άνθρωποί μας θα έχουν καλύτερο μέλλον. Ακούω τον κύριο Τσίπρα να κατηγορεί το ΔΝΤ ή τον κύριο Σόιμπλε. Αλλά, αυτό θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη; Εγώ λέω όχι. Πρέπει να βρούμε τη λύση και να βγούμε από την κρίση. Και αυτό είναι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία προτείνουν στους Έλληνες» δήλωσε υπερασπιζόμενος τα δύο πιο ακραία μέρη των δανειστών.
 
Ακολούθως, ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλη λιτότητα, αλλά «πραγματικές φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις».
 
«Χρειαζόμαστε να μετασχηματίσουμε τη χώρα μας σε μία φιλική χώρα για επενδύσεις. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω, μιας και βρισκόμαστε σε ένα κανάλι που θέλει να μάθει πράγματα για επενδύσεις. Όταν ακούτε πως εκλογές θα γίνουν στην Ελλάδα, και ο Κυρ. Μητσοτάκης θα είναι στα σίγουρα ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, θα πρέπει να περιμένετε πως θα μεταμορφώσει τη χώρα στην πιο φιλική στις επενδύσεις Ελλάδα που υπήρξε ποτέ, από την Αθηναϊκή Δημοκρατία και έπειτα. Λοιπόν, εάν θέλετε να αγοράσετε Ελλάδα, αγοράστε τώρα που είναι φθηνά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για να συμπληρώσει πως «όταν ο Κυριάκος έρθει, η οικονομία θα πάει πολύ πολύ καλύτερα».

Ακόμη, υποστήριξε πως η συζήτηση για το Grexit εχει τελειώσει, ενώ επανέλαβε γαι ακόμα μία φορά πως η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα, δικαιολόγησε τη διαρροή καταθέσεων που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζοντας την ανησυχία που προκαλεί η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, αποδίδοντας ευθύνες στον Α. Τσίπρα και «ίσως και στους δανειστές».