«Νομίζω πως (όλο αυτό) θα φέρει τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες ένα μέλλον, που κι εμείς οι ίδιοι, όταν αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την ηγεσία της χώρας, δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπορούσαμε τόσο γρήγορα να απολαύσουμε, να δρέψουμε τόσο γρήγορα τέτοιους γλυκείς καρπούς» επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, κατά την ομιλία του στο γεύμα που παραθέτει το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, κατά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι θετικές εξελίξεις, σε ό,τι αφορά το πρότζεκτ στο πρώην αεροδρόμιο «Ελληνικό», αφορούν όλη τη χώρα, καθώς «στα μάτια των ξένων (το «Ελληνικό») έχει γίνει σημαία, σημάδι, του ότι η Ελλάδα μπορεί (…) Κι αυτό ενώ όταν καθίσαμε στο τραπέζι να δούμε πόσες ήταν οι εκκρεμότητες για να εκδοθούν οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) για το έργο ήταν 490 κι ο χρόνος αποπερατώσεως του έργου ήταν …ποτέ» υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ότι κατά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, απόψε, στην τελετή των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, θα παρουσιαστεί το σχέδιο της κυβέρνησης με τετραετή ορίζοντα για μια νέα Ελλάδα, «πιο φιλοεπενδυτική και φιλοεπιχειρηματική, όπου το επιχειρηματικό κέρδος δεν θα είναι πλέον ποινικό αδίκημα, αλλά κάτι ηθικώς ορθόν και εύλογο». Είπε δε χαρακτηριστικά ότι η ανάπτυξη που θέλει να πετύχει η κυβέρνηση θα είναι για όλους και όχι για τους λίγους: «Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν πίσω, γιατί η ανάπτυξη που θέλουμε να πετύχουμε θα είναι για όλους. Το καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό θα σκιστούμε όλοι για να το δώσουμε».