Γιακουμάτος: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια

Μαθήματα ομοφοβίας παρέδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ιατρός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, που δήλωσε πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια. «Όταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει... κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» εξήγησε υποστηρίζοντας την άποψή του.
Nick Paleologos / SOOC
|

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου το ανάγεις ως παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στα Παραπολιτικά, μετά από ερώτηση για την άποψή του για τους ομοφυλόφιλους. Ακολούθως, φρόντισε να εξηγήσει τη θέση του και να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία περί των απόψεών του, συνεχίζοντας το ομοφοβικό ξέσπασμά του με μία προσωπική ανάλυση των αιτιών της ομοφυλοφιλίας.
 
«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε, ιατρικά… Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα» σημείωσε, συνεχίζοντας τον ομοφοβικό ξέσπασμά του.
 
«Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα» υποστήριξε, ενώ ακολούθως σημείωσε πως «στην τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά».
 
«Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε το υπουργικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά.

Παρακολουθείστε το επίμαχο απόσπασμα, από το 9ο λεπτό και έπειτα:


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις