Η αξία της αυτοδιαχείρισης: Συνάντηση 31 με 2 Σεπτεμβρίου στη Ραψάνη

Συνάντηση αφιερωμένη στην αυτοδιαχείριση διοργανώνει το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας στη Ραψάνη της Λάρισας στις 31 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου. Κεντρικός στόχος του διημέρου είναι η ανάδειξη της σημασίας της αυτοδιαχείρισης ως μέσου απάντησης σε κοινωνικές ανάγκες και προβλήματα.
|
Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας διοργανώνει συνάντηση διαλόγου αφιερωμένη στην αυτοδιαχείριση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ραψάνη της Λάρισας στις 31 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.


 
Κεντρικός στόχος του διημέρου είναι η ανάδειξη της σημασίας της αυτοδιαχείρισης ως μέσου απάντησης σε κοινωνικές ανάγκες και προβλήματα. Επιδιώκουμε το διάλογο μεταξύ εγχειρημάτων διαφορετικών τομέων, όπως αυτών της υγείας, της παιδείας, της εργασίας, της τοπικής ανάπτυξης, του αλληλέγγυου εμπορίου, της σχέσης παραγωγού-καταναλωτή και της κοινωνικής ένταξης.
 
Οι πληροφορίες της συνάντησης: 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις