Η Ανασκόπηση live στον Σταυρό του Νότου

Από αυτή την Πέμπτη 1η Μαρτίου και για δύο ακόμα Πέμπτες, η «Ανασκόπηση» του TPP και ο Κωνσταντίνος Πουλής θα το ρίξουν έξω και θα ανεβούν στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα σατιρικό διάλειμμα, καλεσμένοι του Κώστα Χαριτάτου.
|

Συγκεκριμένα, στη σκηνή Club του Σταυρού του Νότου θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Πουλής για ένα ενημερωτικό δελτίο α λα «Ανασκόπηση», στο πλαίσιο του μουσικού προγράμματος του Κώστα Χαριτάτου, ο οποίος ξεκινάει την παράστασή του Delenda est αυτή την Πέμπτη με special guest την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Παντελή Θαλασσινό. 

Ο τραγουδοποιός θα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου και για δύο ακόμα Πέμπτες με καλεσμένες του στις 8/03 την Τάνια Τσανακλίδου και τη Μυρτώ Αλικάκη και στις 15/3 τον Χρήστο Θηβαίο και τη Νάνα Μπινοπούλου.

Επί σκηνής θα εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Πουλής με την «Ανασκόπηση» και στις τρεις παραστάσεις. 

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι μουσικοί: 

Γιάννης Τσόλκας – Πλήκτρα
Δέσποινα Σπανού – Τσέλο
Αλέξανδρος Λαδιανός – Μπάσο
Χρήστος Αχλαδιώτης – Τύμπανα

Έναρξη στις 22:00. 

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις