X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Η απάντηση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 2006

|

Η απάντηση του Συνασπισμού στις ερωτήσεις μας:

«Στο χωριό Τύπου, των Ολυµπιακών Αγώνων, οικοδοµήθηκε σκάνδαλο Ολυµπιακών διαστάσεων σε βάρος των συµφερόντων του Δηµοσίου, των δηµοτών του Αµαρουσίου, του περιβάλλοντος. Πρωταγωνιστής ο Όµιλος Λάτση και χορηγοί ο Δήµος Αµαρουσίου, η προηγούµενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η σηµερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είχε επισηµάνει τις σκανδαλώδεις παροχές και η Δηµοτική Κίνηση Αµαρουσίου «Κόντρα στο καιρό», στην οποία συµµετέχουν στελέχη του ΣΥΝ, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και ανένταχτοι πολίτες, έχει καταγγείλει από την αρχή τον Δήµο όταν αυτός υπέγραφε τις Συµβάσεις µε τον Όµιλο Λάτση. Η δηµοτική κίνηση κινητοποιήθηκε για την αναστολή των εργασιών που ζήτησε το ΣτΕ, ενηµέρωνε συνεχώς τους κατοίκους, ενώ την ηµέρα των πανηγυρικών εγκαινίων, µε πανό και διαµαρτυρίες γνωστοποιούσε στους προσερχόµενους τις αυθαιρεσίες και τις χαριστικές πράξεις που έχτισαν το «µεγαλύτερο εµπορικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Σας στέλνω τις ερωτήσεις των βουλευτών µας Γ. Δραγασάκη και Α. Ξηροτύρη τις οποίες κατάθεσαν άµεσα µε αφορµή και τις καταγγελίες του περιοδικού σας και ορισµένες από τις ανακοινώσεις της Δηµοτικής Κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ».

Πιστεύουµε ότι χρειάζεται να ενδυναµωθεί η κοινή δράση κοµµάτων που αντιτάχθηκαν, κινήσεων, απλών πολιτών και µικροµεσαίων επιχειρηµατιών που θίγονται, αφενός για να αναδειχθούν οι µεγάλες πολιτικές ευθύνες και αφετέρου για να σταµατήσει η λογική της αυθαιρεσίας µε την οποία εξακολουθεί να λειτουργεί το «The Mall». Χρειάζεται να λυθούν υπέρ του Δηµοσίου και των πολιτών οι «εκκρεµότητες» που υπάρχουν και να σωθεί το οικιστικό περιβάλλον από περαιτέρω ασφυξία, µε δεδοµένες και τις νέες επιβαρύνσεις που θα προκληθούν από την ενοικίαση των 90.000 τµ του IBC (Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης) και της µεταστέγασης του Υπ. Παιδείας στην πρώην ΣΕΛΕΤΕ.»

Σοφία Παπαδογιάννη

γραµµατέας Ν.Ε. Β’ Αθήνας.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις