Με ανάρτηση της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF» ανέλαβε την ευθύνη για πέντε επιθέσεις μεταξύ των οποίων και η επίθεση στο κατάστημα της Μ. Μητσοτάκη αλλά και στο κανάλι του Κ. Καρατζαφέρη.
 
Υπενθυμίζεται πως στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίθεση με γκαζάκια στο κατάστημα της Μ. Μητσοτάκη στου Ψυρρή, ενώ χτες, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τοποθετήθηκαν γκαζάκια στο κτίριο του ΑΡT στην οδό Πραξιτέλους 58 στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές.
 
«Οι εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιθετικής αναρχικής αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, καθώς αυτή είναι η μόνη μορφή αλληλεγγύης που αναγνωρίζουμε» αναφέρει η ομάδα.
 
Η ομάδα ανέλαβε ευθύνη και για τις επιθέσεις σε όχημα του διπλωματικού σώματος στον Νέο Κόσμο και σε δύο οχήματα στο Περιστέρι.
Αναλαμβάνουμε τις 5 εμπρηστικές επιθέσεις:
 
– Στην επιχείρηση της οικογένειας Μητσοτάκη “Zeus & Dione” στο Ψυρρή
 
– 2 οχήματα του φασίστα Τριανταφυλλίδη στο Περιστέρι
 
– Όχημα διπλωματικού σώματος στον Νέο Κόσμο
 
– Τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη “ΑΡΤ” στην Καλλιθέα
Αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, εκφράζοντας την αλληλεγγύης της στον απεργό πείνας – δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτίας» και για τα το «τρομοδέμα» στον Λουκά Παπαδήμο.