Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας στο ThePressProject

Την κρίσιμη ημέρα της διαπραγμάτευσης με τις συνεδριάσεις σε Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής, το ThePressProject κάλυψε και τηλεοπτικά όλες τις εξελίξεις σε Αθήνα και Βρυξέλλες
|
Από νωρίς το απόγευμα οι Κώστας Εφήμερος και Γεράσιμος Λιβιτσάνος υποδέχτηκαν στο στούντιο του ThePressProject βουλευτές, υπουργούς και αναλυτές και συζήτησαν μαζί τους όλες τις εξελίξεις.
 
Οι πολίτες συμμετείχαν στην συζήτηση μέσω των κοινωνικών δικτύων χρησιμοποιώντας το #askTPP είτε από την ειδική σελίδα στο TPP.
 
Φυσικά το ThePressProject καλύπτει ήδη σε 24ωρη βάση όλα τα τεκταινόμενα μέσω της ειδικής σελίδας LIVE με ψυχραιμία και με πλούσιο ρεπορτάζ.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις