Σε ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Καλαμάτας, επιτέθηκε στην δημοτική Αρχή του δήμου Καλαμάτας, λόγω του διορισμού του της τοποθέτησης του υπόδικου χρυσαυγίτη βουλευτή, Δημήτρη Κουκούτση στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καλαμάτας.

«Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ξεπλένει τον ναζί Κουκούτση και ρίχνει πρόστιμα στο ΚΚΕ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Καλαμάτας:

Στη συνεδρίαση 18/2019 του δημοτικού συμβουλίου, απόφαση 469/2019 (30/09/2019),τόσο η νέα δημοτική αρχή όσο και η πλειοψηφία των παρατάξεων, δέχτηκαν τον τ. βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, τον αμετανόητο φασίστα Δημήτρη Κουκούτση, να είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν δεχόμαστε ως συνομιλητή μας για ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας, το μέλλον των παιδιών μας, υποστηριχτές του μίσους, υποστηρικτές των διακρίσεων, υποστηρικτές του φασισμού.

Ως γονείς και ως πολίτες αυτού του Δήμου δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε αυτές τις αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που τις υποστηρίζουν.

Θυμίζουμε σε όλους τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκι

“Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει….  Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε”»