Θα ήθελα να πω μόνο ότι είναι κρίμα να με βάζουν στο ΔΣ της ΕΡΤ και όχι στη θέση του Πρέδρου ή ίσως -και γιατί όχι- στη θέση του υπουργού επικρατείας απευθείας… έχει δηλαδή ομορφότερο μουσάκι από εμένα ο Νίκος Παππάς;  

Άσχετα όμως από αυτό δύο είναι τα ανησυχητικά τμήματα του «ρεπορτάζ» που απ' ότι γράφει επιβεβαιώθηκε από δύο πηγές (ρώτα και μια τρίτη βρε παιδί μου).

Το πρώτο είναι το απόσπασμα που προηγείται της ονοματολογίας. Σε αυτό διαβάζουμε:

«Μάλιστα σημαντικό ρόλο παίζει και πολιτικό πρόσωπο που έχει συνάψει ερωτική σχέση με άλλο πολιτικό πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με επιχειρηματικούς και μιντιακούς κύκλους».

Και μετά έχει τα ονόματα… οπότε υπάρχει κάποιο κουίζ και πρέπει να ανακαλύψουμε ποιος πηδιέται με ποια. Και είναι κρίμα δηλαδή που κανείς δεν μπορεί να υποπτευθεί εμένα γιατί δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό:

Ο Ταγματάρχης λάμπει…

Από την πρώτη ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία έχουν ακουστεί μια σειρά από ονόματα: Βαξεβάνης, Αρβανίτης, Μιχαλίτσης, Κούλογλου κ.λπ. Κάποιοι από αυτούς θα ήταν εξαιρετικοί για τη θέση ωστόσο το όνομα του Λάμπη Ταγματάρχη με ξεπερνάει…

Για αυτό μωρέ έγινε ο αγώνας επί 25 μήνες; Αυτό θα είναι το όνομα που θα συμβολίσει τη νέα μέρα στην ΕΡΤ; Ανάμεσα σε όλους εκείνους τους εργαζόμενους που έχουν περάσει από την δημόσια ραδιοτηλεόραση θα επιλεγεί κάποιος που είχε υπηρετήσει από την ίδια θέση την εποχή που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε;

Ο Λάμπης Ταγματάρχης φαίνεται ότι στα αλήθεια συζητάει το ενδεχόμενο να αναλάβει την νέα ΕΡΤ και αυτό το λέω γιατί το διαβάζω και στο συνεργαζόμενο e-tetradio.gr από τον φίλο μου Δημήτρη Κανελλόπουλο που συνήθως έχει καλό ρεπορτάζ.

Απλά δεν θέλω να το πιστέψω. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καμιά διάθεση να συμμετάσχω στο Δ.Σ. της ΕΡΤ. Θα βοηθούσα χωρίς καμία θέση μια νέα πραγματική νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση αν επικεφαλής ήταν ο Νίκος Μιχαλίτσης ή κάποιος άλλος που εκτιμάω. Αν υπάρχει έστω και ένας φίλος εκεί πέρα που ενδιαφέρεται για την άποψη μου έχω μόνο να πω: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Με τον Λάμπη επικεφαλής είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να συνεχίσουμε τη μάχη με τα κατεστημένα ΜΜΕ. Αυτό είναι καλό για το TPP.

Απλά αυτή τη φορά έλπιζα ότι θα μπορούσαμε να χαρούμε για το καλό της κοινωνίας.