Η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που ήθελε.

Εξαγρίωσε τον κόσμο δέρνοντας και εξευτελίζοντάς τον, τον έβγαλε στον δρόμο και αυτός, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε στην δράση της και ένας πάνοπλος αστακός παπάκιας βρέθηκα στην άσφαλτο, σε εργατικό ατύχημα.

Η κυβέρνηση ξαναλέω, το πήρε και θα το κάνει ομπρέλα, για να μας βάλει από κάτω να μαλλιοτραβηχτούμε στο τουίτερ και το Facebook όσο θα ξεπλένει βιαστές, παιδοβιαστές και κάθε είδους κατακάθι.

Όσο θα πουλάει τα σπίτια μας, τις θάλασσες, τα βουνά και τα λιβάδια, εμε;iς θα πλακωνόμαστε με παπάκηδες.

Όσο θα βάζει αστυνομικούς στα πανεπιστήμια, οι τηλεόραση θα δείχνει εγκληματίες με τα παιδιά τους σε πάρκα να πετάνε σαπουνόφουσκες στα όργανα της τάξης.

Όσο θα δολοφονεί εκδικητικά απεργούς πείνας και θα αφήνει κρατούμενους να υποφέρουν απ’ τον κορονοϊό χωρίς καμία πρόνοια, θα μας δείχνει στις τηλεοράσεις χιλιάδες πολίτες να έχουν πάει στην παραλία για περπάτημα.

Θα παρατάει τον κόσμο να πεθαίνει στα ράντζα των νοσοκομείων, επειδή δεν φρόντισε να τα προετοιμάσει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, να αντιμετωπίσει μια πανδημία που περιμέναμε να έρθουν τα επόμενα κύματά της κι όσοι δεν θα είναι καθηλωμένοι στους καναπέδες και θα προσπαθούν να ακουστούν, θα καταβρέχονται με την Αύρα.

Αντί να κοιτάξουν να ενισχύσουν την υγεία, διορίζουν ένστολους καταστολείς και μας αφήνουν με μία δήθεν ατομική ευθύνη, να παχύνουμε στα σπίτια μας, δίνοντάς μας έξι συγκεκριμένους λόγους να βγούμε απ’ αυτά, κλείνοντας τα μαγαζιά, αφήνοντας κόσμο χωρίς δουλεία, κόβοντας πλέον το επίδομα ανεργίας, ενώ κανείς άνεργος δεν μπορεί να βρει δουλειά για να εργαστεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Και έτσι, για κάθε μια αλητεία της, η κυβέρνηση έχει βρει να ρίχνει μπροστά μας έναν άλλο εχθρό, μέχρι να γίνουμε κομμάτια και χίλια κομμάτια μεταξύ μας, αυτοί θα έχουν φτιάξει έναν κόσμο από κοιμισμένους ανθρώπους και μέσα σε αυτόν τον κόσμο, θα κινούμαστε διακριτικά μην τυχόν και ξυπνήσουμε ο ένας τον άλλο.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον πάνοπλο αστυνομικό που δέρνει, πέρα του ότι είναι φασίστας ή ηλίθιος.

Απ’ την άλλη υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες για το κόσμο που βλέπει στα μάτια αυτού, το σκληρό πρόσωπο της χούντας που έχει κάτσει σαν σύννεφο πάνω από την χώρα.

Τον διχασμό τον κερνάει η κυβέρνηση σε όλους τους τομείς.

Στην υγεία, την παιδεία, τους δρόμους, τους δικούς μας ανθρώπους και στα σπίτια μας.

Απ’ την άλλη, δεν μπορείς να αφήνεις βολεμένους κακομοίρηδες και ανέραστους καριόληδες να υποστηρίζουν το χειρότερο μαγαζάκι που έχει μπει στην βουλή απ’ την εποχή της χούντας.

 

Καλημέρα και καλή διασκέδαση