«Θέλουμε ξεχωριστή λαϊκή εντολή, αλλά την επόμενη ημέρα, με πολύ χαρά, όπως έχουμε ήδη συζητήσει με τον Πρωθυπουργό, αν το επιθυμεί ο ελληνικός λαός, θα είμαστε μαζί» τόνισε χαρακτηριστικά, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα.
Nick Paleologos / SOOC
Ο κ. Καμμένος σχολίασε την νέο Κ.Ο. που συγκρότησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι ο κ. Λαφαζάνης “έρηξε” την κυβέρνηση.
«Προβλέψεις δεν θα κάνω για το ποιος είναι μπροστά, ποιος είναι πίσω. Συνήθως εμάς μας δίνουν έξω από τη Βουλή και όποτε μας δίνουν έξω από τη Βουλή ερχόμαστε πιο ενισχυμένοι. Θα το αποφασίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες» επισήμανε παράλληλα.
Τέλος, ο ίδιος τόνισε πως μακάρι να μην υπήρχε η έλλειψη της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε αριθμό βουλευτών και να μην χρειαζόταν να κάνουμε εκλογές. «Οι εκλογές ελπίζω ότι θα γίνουν πολύ σύντομα, είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν με όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα».