«Από την Τρίτη 24/6 ξεκίνησε να εξελίσσεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά, ένα θέατρο του παραλόγου. Αστυνομικές δυνάμεις το πρωινό της Τρίτης και της Τετάρτης επισκέπτονται σπίτια και χώρους εργασίας οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ και τους προσαγάγουν στην αστυνομική διεύθυνση με σκοπό να δώσουν κατάθεση για κάποιες γελοίες υποθέσεις.
 
Ένας πυρσός που άναψε τον Ιανουάριο, ένας άλλος πυρσός που άναψε τον Φεβρουάριο, ένα άδειο κουτάκι μπύρας που πετάχτηκε τον Απρίλιο ήταν ορισμένες από τις γελοίες δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής για να οργανώσουν όλη αυτή την επιχείρηση και να κάνουν ένα “προειδοποιητικό χτύπημα” όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά σους προσαχθέντες.
 
Για άλλη μια φορά οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ και συγκεκριμένα η Αυτόνομη Θύρα 10 βιώνει τη στοχοποίηση και την ασυδοσία των κατασταλτικών μηχανισμών. Η όλη μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για να παρθούν οι καταθέσεις από τους προσαχθέντες είναι πέρα για πέρα παράνομη. Σε κανέναν δεν κοινοποιήθηκαν οι δικογραφίες πριν καταθέσει απλά μέσω κάποιων φωτογραφιών προσπάθησαν οι κατήγοροι μας να εκμαιεύσουν ομολογίες και πληροφορίες. Χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι σύλληψης για υποθέσεις οι οποίες ακόμα βρίσκονται σε προανακριτικό στάδιο κάτι το οποίο όχι μόνο είναι παράνομο αλλά εφαρμόζεται και για πρώτη φορά για τόσο ασήμαντα αδικήματα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι μας σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και σαν μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τρένα να γυρνούν με όπισθεν στο σταθμό και να ακούγεται από τα μεγάφωνα ότι “οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύεται να ταξιδέψουν με την αμαξοστοιχία”, έχουμε δει να στήνονται μπλόκα στην εθνική οδό για να κοπούν οι εκδρομείς οπαδοί της ομάδας μας, έχουμε δει τα γήπεδα όπου κι αν πηγαίνουμε να μετατρέπονται σε φρούρια, έχουμε δει τέλος 327 οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ να συλλαμβάνονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Για μας όλη αυτή η τακτική που ακολουθείται από την αστυνομία αλλά και από τους πολιτικούς της προϊσταμένους έχει σαφή στόχευση. Στοχεύει στους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ και συγκεκριμένα στην Αυτόνομη Θύρα 10 με σκοπό την ελαχιστοποίηση των δυνάμεων της, καθιστώντας την “ακίνδυνη” και ελέγξιμη. Όχι για να αποφευχθούν σκηνές βίας μέσα και έξω από γήπεδα αλλά για να προχωρήσει χωρίς οργανωμένες αντιστάσεις το σχέδιο αρπαγής της ακίνητης περιουσίας του συλλόγου.
 
Εδώ και χρόνια ο Γ.Σ, ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται όμηρος και στην ουσία ανενεργός. Από το 2000 μέχρι το 2008 άνθρωποι οι οποίοι λυμαίνονταν τον σύλλογο και βρίσκονταν εκεί εντεταλμένοι και υπό την πολιτική κηδεμονία δυο συγκεκριμένων κομμάτων, υπερχρέωσαν με τη μέθοδο τον πλαστών τιμολογίων τον γυμναστικό σύλλογο ΗΡΑΚΛΗ με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει η ακίνητη περιουσία του. Όλα αυτά φυσικά λάμβαναν χώρα εν γνώση των δημοσιογραφων και εκδοτών, εξαγοράζονταν όμως η σιωπή τους μέσω των τιμολογίων τα οποία πρόσφεραν φοροαπαλλαγές.
 
Εμείς λοιπόν σήμερα 1/7/ 2014 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ για να πληροφορήσουμε τον κόσμο για αυτά που συμβαίνουν και σχεδιάζεται να συμβούν αλλά και για να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αστυνομικούς, επιχειρηματίες, πρώην παράγοντες. Το σχέδιο τους δεν θα περάσει και θα πρέπει να σκεφτούν κάτι πιο δραστικό γιατί με τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις σαν αυτές που ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα το μοναδικό που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να μας δείχνουν ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Σε αυτόν τον δρόμο δηλαδή που διασταυρώνετε με τον δικό τους και τους ανακόπτει την πορεία!
 
Η ακίνητη περιουσία του ΗΡΑΚΛΗ ανήκει σε εμάς, στις γενιές που έφυγαν και σε αυτές που θα έρθουν. Δεν θα το δείτε ποτέ να μπαίνει στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ, ούτε θα δείτε ποτέ η μίκρα να γίνεται χώρος αποθήκευσης εμπορευμάτων και οι χορτατζήδες εμπορικό κέντρο.
 
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ… ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

Πηγή: seleo.gr