Όπως αναφέρεται στο υπ΄ αριθμ. 925/4.11.2019 φύλλο (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με την 104/29.10.2019 απόφαση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, «διορίζεται ο Ανδρέας Ζαμπούκας του Δημητρίου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο αρθρογράφος διορίζεται στο πλευρό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμένου, και μάλιστα με μηνιαίο μισθό περί τα 1.500 ευρώ.

Ανδρέας Ζαμπούκας

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρθρογράφος έχει ουκ ολίγες φορές υμνήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με άρθρα όπως «Ο Κυριάκος, ο Κουστουρίτσα και οι αγρότες της Καρδίτσας», όταν ο σημερινός πρωθυπουργός μιλούσε σε αγρότες που κάθονταν επάνω σε δεμάτια με σανό. Τις τελευταίες ημέρες, αίσθηση προκάλεσε με το άρθρο του για τον «Προοδευτικό λαϊκισμό του Γιαννούλη», με αφορμή την κάλυψη Κυρανάκη στο ρατσιστικό κάλεσμα έξω από δομές προσφύγων.

«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρουν όλοι οι νεόκοποι «υπερασπιστές» των απανταχού αδυνάτων ότι στον δυτικό κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη, ματώσαμε για να μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου όπου θέλουμε. Με όποιο κρέας θέλουμε. Με όποια παρέα θέλουμε. Και η μόνη δέσμευση που έχουμε είναι να προσέξουμε μην βάλουμε φωτιά στο δάσος η μην ενοχλήσουμε με την τσίκνα τον γείτονά μας. Δηλαδή για καθαρά περιβαλλοντικούς ή αισθητικούς λόγους. Όχι για θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του, μόλις την περασμένη Τετάρτη.