Κείμενο του Στάθη Δρογώση για τους κινδύνους να είναι οι φασίστες δεύτερη δύναμη στον δήμο της Αθήνας

Σε μια εκτενή ανάρτησή του στο Facebook, ο τραγουδοποιός και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων, Στάθης Δρογώσης, αναλύει τι θα σημαίνει για τη διοίκηση του δήμου η πιθανή δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής.
|

Δείτε δω΄τη ζωντανή ενημέρωση του TPP για την ημέρα της κάλπης

Ακολουθεί πυκνό κείμενο. Καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν. Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για εσάς που ψηφίζετε στην Αθήνα. Και αυτό το κείμενο δεν από αυτά που λένε «Ψηφίστε μας κτλ» .

Υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα μας. Δυστυχώς οι νεοναζί , οι φασίστες οι μαχαιροβγάλτες οι ρατσιστές οι δολοφόνοι κι οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής , παλεύουν για να μπουν στο δεύτερο γύρο. Τα στοιχηματικά sites δυστυχώς έχουν μια τέτοια εικόνα και κάποιες δημοσκοπήσεις επίσης.

Τι θα γίνει όμως αν το καταφέρουν αυτό;

Φυσικά δεν θα πάρουν τη δημαρχία. Αλλά θα πάρουν μια σειρά προνομίων που δίνει ο νόμος στον δεύτερο συνδυασμό στο δήμο. Προνόμια που δεν τα ξέρει ο πολίτης. Σας γράφω μερικά από αυτά.

Θα έχουν τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου! Σημαντικότατη θέση. Θα έχουν εκπροσώπους στις πιο σημαντικές επιτροπές του δήμου. Στην οικονομική και σε αυτή της ποιότητας ζωής. Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση λοιπόν σε κάθε μικρό και μεγάλο θέμα και θα μπορούν εύκολα να βάζουν θέματα συζήτησης δικά τους.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο μιλάει όσο θέλει , όσες φορές θέλει. Εισάγει θέματα προ ημερησίας και είναι θεσμικό πρόσωπο. Επίσης στις σχολικές επιτροπές θα έχουν σίγουρα εκπρόσωπο. Χρυσαυγίτης με στοιχεία από όλα τα σχολεία στην κατοχή του. Χρυσαυγίτες σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να μπουν στα ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου. Στον ΟΠΑΝΔΑ ( πολιτισμός άθληση) στην Τεχνόπολη στον 9,84 στον ΚΥΑΔΑ ( οργανισμός για τους άστεγους και τους φτωχούς κλπ).

Επίσης και στο συμβούλιο μεταναστών ( ναι καλά διαβάσατε)

Η Αθήνα είναι μια δημοκρατική πόλη. Περνάμε δύσκολα αλλά δεν αξίζουμε για 4 χρόνια να έχουμε δολοφόνους υπόδικους νεοναζί στα όργανά της.
Δεν κινδυνολογώ. Μπορείτε να δείτε τον νόμο και τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου. Τώρα είναι 4οι με 4 δημοτικούς συμβούλους. Αν δεν πέσει το ποσοστό τους θα έχουν 7-8 και αν είναι δεύτεροι θα έχουν σημαντικά θεσμικά πόστα.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

α) Μιλήστε με φίλους σας που ψηφίζουν Αθήνα.Πείστε τους να πάνε να ψηφίσουν . Οι φασίστες είναι στάσιμοι. Η αποχή ενισχύει το ποσοστό τους. Πείτε σε φίλους και γνωστούς ότι η Αθήνα κινδυνεύει. Ας ψηφίσουν κάτι εκτός από τους Ναζί. (εγώ φυσικά θα πρότεινα την Λαϊκή συσπείρωση και τον Νίκο Σοφιανό αλλά δεν το γράφω για αυτό..)

β) Αν έχετε φίλους που από αντίδραση από χαζομάρα σας έχουν πει οτι θα ψηφίσουν ναζί αποτρέψτε τους.

Γ) Κάντε αγώνα οι Αθηναίοι για την Αθήνα μας. Είναι τραγικό να μας εκπροσωπούν Ναζί στα όργανα.
Όποιος ψηφίζει Αθήνα έχει καθήκον . Έχει ευθύνη. Για τα παιδιά μας για την Αθήνα μας.

Μπορείτε να το κοινοποιήσετε ελεύθερα.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις