Μιλώντας στην εφημερίδα Real News ο Β. Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις αλλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν νέες, εύλογες απορίες.
 
«Ο κ. Καμμένος παρουσίασε ένα έγγραφο προκειμένου να υποστηρίξει πως ο κ. Παπαδόπουλος είναι μεσάζοντας της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, το οποίο όμως αφορά άλλου είδους πυρομαχικά. Την ίδια στιγμή ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίζεται να εκπροσωπεί ως πληρεξούσιος και το Βασίλειο της Ιορδανίας για την ίδια αγορά πυρομαχικών, ενώ ο επικεφαλής της προξενικής Αρχής στην ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ δηλώνει ρητώς ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας» ανέφερε ο Β. Κικίλιας
 
«Ο κ. Καμμένος πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις και άλλωστε η Ν.Δ. έχει ήδη ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση, που είναι μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος» προσθέτει.
 

«Τραμπούκοι λυμαίνονται τα Πανεπιστήμια»
 

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για την ανομία εντός της περιοχής των Εξαρχείων και των Πανεπιστημίων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νόμο Παρασκευόπουλο.
 
«Τα Εξάρχεια έχουν παραδοθεί στην ανομία, ο “Ρουβίκωνας” εφορμά ανενόχλητος όπου θέλει, τραμπούκοι λυμαίνονται τα Πανεπιστήμια, με τον νόμο Παρασκευόπουλου έχουν αποφυλακιστεί 2.000 κρατούμενοι που είχαν καταδικασθεί για κακουργήματα, πολλοί εκ των οποίων εγκληματούν ξανά. 
 
Όσον αφορά την άδεια στον Κουφοντίνα υποστηρίζει πως η Δημοκρατία μας δεν εκδικείται, ωστόσο, όπως λέει, «μιλάμε για τον αρχιεκτελεστή της 17Ν, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ψελλίσει έστω μια συγγνώμη και δεν έχει εκφράσει μεταμέλεια, αλλά έχει ο ίδιος γράψει στο βιβλίο του πως όλα αυτά τα έκανε με σκοπό να “εμπνεύσει” μία νέα γενιά τρομοκρατών.»