«Κομμένη η πλάκα» στα πρώτα προεκλογικά σποτ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ (video)

Την πρώτη της τηλεοπτική καμπάνια για τις ευρωεκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία με σλόγκαν «Ως εδώ. Αξίζουμε καλύτερα». Το Κίνημα Αλλαγής δημοσίευσε τη Δευτέρα το πρώτο προεκλογικό του σποτ, με κύριο σύνθημα το «Κομμένη η πλάκα».
Menelaos Myrillas / SOOC
|

Στο προεκλογικό σποτ που δημοσίευσε η ΝΔ, κεντρικό θέμα αποτελεί ο πρωθυπουργός και οι δηλώσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητεείας του.

Στο σποτ του ΚΙΝ.ΑΛΛ είναι εμφανής η παρότρυνση της νεολαίας για συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, με σύνθημα το «κομμένη η πλάκα».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις