Κωνσταντοπούλου, Χουντής, Σακοράφα, Κασιμάτης σε… Δημιουργική Σαφήνεια

Αυτή την Παρασκευή στις 9:30 μ.μ. η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Μιχάλης Σιάχος υποδέχονται την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Νίκο Χουντή, την Σοφία Σακοράφα και τον Γιώργο Κασιμάτη σε μια ουσιαστική συζήτηση για το Χρέος και τη Δημοκρατία.
|

Στην εκπομπή που γυρίστηκε στις Βρυξέλλες για την τηλεόραση του ThePressProject οι καλεσμένοι της Δημιουργικής Σαφήνειας μιλάνε για την κατάσταση της δημοκρατίας και την υπόθεση του Ελληνικού χρέους.

Η εκπομπή Δημιουργική Σαφήνεια είναι προϊόν της συνεργασίας του Δρόμου της Αριστεράς και του ThePressProject και προβάλλεται κάθε Παρασκευή από το tpp.gr αλλά και μέσω δίκτυο συνεργαζόμενων τηλεοπτικών επίγειων σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του TPP συνεχίζεται με την υποστήριξη της πλατφόρμας των 1101.

https://youtube.com/watch?v=ryrooLOPFLU%3Fautoplay%3D1%26rel%3D0


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις