«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μην γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είχε πει ο Αδ. Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

«Σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε φασίστα. Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» απάντησε ο Ν. Παππάς.

«Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρό της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους», συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.


«Τα παίρνουν»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εκφράσει την πεποίθησή του πως στην κυβέρνηση «τα παίρνουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» διερωτήθηκε και είπε πως ο ίδιος θα τους ψάξει ευχόμενος να μην βρει τίποτα.

«Φαιδρότητα και χυδαιότητα»

Στις δηλώσεις αυτές υπήρξε έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η φαιδρότητα και η χυδαιότητα με την οποία επιτίθεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει» αναφέρει η Κουμουνδούρου, συμπληρώνοντας:

«Η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για “κλέφτες” που “τα παίρνουνε” ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με τόσο φτηνά και χυδαία κόλπα».