Άλλωστε δεν ήταν καν συγγνώμη. 
 
Επανέρχεται λοιπόν με άλλο σχόλιο σήμερα στη στήλη του προσβάλλοντας τη μνήμη νεκρού, του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα που δολοφονήθηκε στην Πάτρα από τον Γιάννη Καλαμπόκα, δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) στην Πάτρα και πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ.
 
«Καλά ο Στεφανόπουλος, καλά ο Παπανδρέου. Αλλά ο Τεμπονέρας τι προσέφερε στη χώρα, εκτός από τον θάνατό του, υπερασπιζόμενος μια μαθητική κατάληψη στην Πάτρα;» γράφει σήμερα στην Καθημερινή. «Κακώς απορώ, διότι η ερώτηση περιέχει ήδη την απάντηση. Προσέφερε, διότι δολοφονήθηκε σε μια μαθητική – όχι φοιτητική – κατάληψη και οι καταλήψεις αυτές ήταν το “σχολείο”, η πραγματική alma mater του πρωθυπουργού. Οι καταληψίες μας κυβερνούν. Και ποιος ξέρει; Εάν ζούσε ο μακαρίτης, μπορεί σήμερα να ήταν βουλευτής, ίσως ακόμα και υπουργός, του ΣΥΡΙΖΑ».
 
Δεν μου κάνει πλέον εντύπωση ο Κασιμάτης. Ό,τι κι αν γράψει. Τα ρατσιστικά του κείμενα είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα, σιγά μην κολλούσε επομένως στη μνήμη ενός νεκρού. Ειδικά αν αυτός ήταν αριστερός. 
 
Και δεν μου κάνει εντύπωση που ο Κασιμάτης γράφει στην Καθημερινή και όχι στην Ελεύθερη Ώρα. Καμία πια.  
 
* Υπενθυμίζουμε πως ο Καλαμπόκας χτύπησε τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι.