Σχέδια για ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους, αλλά και για αντισυγκέντρωση εναντίον του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου το απόγευμα της Πέμπτης στον Άγιο Νικόλαο έκαναν οι διαχειριστής και τα μέλη μίας σελίδας που εμφανίστηκε στις 3 Μαρτίου στο facebook, με ονομασία «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών».

Σύμφωνα με το e-thessalia, οι αναρτήσεις της σελίδας που ξεπέρασε τα 300 μέλη ξεχώριζαν για τον ζόφο που απέπνεαν εναντίον των μεταναστών, ενώ κάποιοι έβαζαν και φωτογραφίες με μαχαίρια, στιλέτα και όπλα, καθώς και τις άδειες οπλοφορίες τους.

«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας, δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος» ανέφερε στην αστυνομία ο διαχειριστής, ενώ σημειώνεται πως σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, κατηγόρησε όλους τους υπόλοιπους που δεν κατάλαβαν τι εννοούσε, καθώς άπαντες είναι «ανεγκέφαλοι». Δείτε τη φωτογραφία της ανάρτησής του:

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του διαχειριστή της σελίδας, καθώς όπως αναφέρεται, ο ίδιος και αρκετά μέλη της ομάδας είναι πρόσωπα γνωστά στην Ασφάλεια.

Μετά την προσαγωγή, ο διαχειριστής άλλαξε το όνομα της σελίδας σε «Σύλλογος Πατριωτών Βόλου» και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο σημειώνεται πως παρότι δεν στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες σε βάρος του, η αστυνομία θα διαβιβάσει τον φάκελο στην Εισαγγελία Βόλου, ώστε να αποφανθεί εάν έχει παραβιαστεί ο αντιρατσιστικός νόμος και ο νόμος για τη ρατσιστική βία.