Λίγη κατανόηση στον Γρηγόρη Ψαριανό

Εγώ τον Γρηγόρη Ψαριανό, βουλευτή που θα κατεβεί στις επόμενες εκλογές πρώτη φορά με τη ΝΔ, τον καταλαβαίνω. Κάνει μια ακόμα νέα αρχή στην πολιτική του καριέρα, σ΄ έναν χώρο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι μάχιμος, δυναμικός, ατρόμητος υπερασπιστής των «αξιών» της σημερινής μορφής του κόμματος. Πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιθανών ψηφοφόρων του.
|

του Θάνου Καμήλαλη

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι δύσκολοι για να μείνει κάποιος εκτός Βουλής, αλλά οι ακραίοι εντός ΝΔ πολλοί, ο Ψαριανός είναι αποφασισμένος να πετύχει και να χτίσει το όνομά του. Θέλει αντισύριζα ρατσισμό ο ψηφοφόρος; Ο Ψαριανός είναι εδώ, σε «κρεσέντο» κατά των Ρομά:

Τον Μάρτιο του 2018 πάντως, επίθεση στους Ρομά είχε κάνει και ο βουλευτής της ΝΔ, Δαβάκης, λεγοντας σε ομιλία του «δε θέλω να με ψηφίσουν οι αθίγγανοι, λυπάμαι τα παιδιά που έχουν τέτοιους γονείς». Τότε, πηγές της ΝΔ έκαναν λόγο για «ενόχληση Μητσοτάκη» και ο Δαβάκης ζήτησε συγγνώμη, επικαλούμενος «την ένταση της στιγμής». Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Έχει Ρουβικωνολαγνία ο ψηφοφόρος και πιστεύει ότι πρόκειται για συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Ψαριανός είναι εδώ, με διαδοχικές αναρτήσεις του, να εκλιπαρεί τη νέα του ηγεσία για λίγη προσοχή. Θέλει σεξισμό ο ψηφοφόρος. Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ είναι και πάλι εδώ:

Μετά, να το αναφέρουμε, ζήτησε «συγγνώμη από το Εφάκι»

Όποτε, «αγαπημένη» Νέα Δημοκρατία, ξέρω ότι έχουμε τις διαφορές μας αλλά, μια που μιλάμε για βουλευτή με απόψεις που κυκλοφορούν στον κόσμο,μπορείς να κάνεις ένα από τα παρακάτω δύο:

α) Να τον αφήσεις ήσυχο, να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. Με τον Μπογδάνο δεν σε πίστευα, το ομολογώ, αλλά βρήκες το στοιχειώδες ήθος (μάλλον τα κατάφερε αυτός). Αν το κάνεις ο βουλευτής, θα βρει στέγη, δεν τον φοβάμαι. Kαι θα κρατήσει την συνέπεια του να κινείται γραμμικά στο πολιτικό φάσμα, προς μία κατεύθυνση.

Ή

β) να του δώσεις αυτό που ζητάει, μια καλή θέση, στο Επικρατείας ας πούμε, ώστε, λόγω του στοιχειώδους καθωσπρεπισμού που αυτή θα επιβάλει, να περιορίσει λίγο τον εαυτό του και το καθημερινό του δηλητήριο. Στο κάτω κάτω, τον καταλαβαίνω, την προσοχή σου ζητάει ο έρμος.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις