«Είμαι αθώος» είπε ο Ψωμιάδης στο δικαστήριο κατά την τρίτη ημέρα απολογίας του και συνέχισε: «Ο Θεός το ξέρει. Είμαι καθαρός, κρυστάλλινος. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχετε καταλάβει εδώ και έξι μήνες, που γίνεται η δίκη».
 
Στην παρατήρηση που του έγινε από Έδρας, πως έφυγε από την ΑΕΚ «σαν κυνηγημένος… χωρίς να καλύψει τα νώτα του», ο κατηγορούμενος απάντησε: «Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει νώτα και πλάτη καθαρά. Δεν έφυγα κυνηγημένος. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου».
 
Στο δικαστήριο απολογήθηκε στη συνέχεια η κατηγορουμένη λογίστρια της ΠΑΕ, την επίμαχη περίοδο, Φιλιώ Γεωργίου, η οποία αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν άσκησε ποτέ διαχείριση των οικονομικών της ομάδας. 
 
Η λογίστρια χαρακτήρισε «βλακεία» ότι δέχτηκε, όπως της ζήτησε ο Μάκης Ψωμιάδης, να καταχωρήσει επιταγές που είχαν εκδοθεί για τιμολόγια -κατηγορούμενου στην υπόθεση- εργολάβου, που τελικώς ακυρώθηκαν. Όπως είπε: «Σαφώς έχω ευθύνη, όχι όμως για υπεξαίρεση. Τότε δεν το κατάλαβα, πίστευα ότι έκανα το σωστό, αλλά πλέον λέω ότι έκανα βλακεία».
 
 

Συνέχιση τη Δευτέρα
 

Οι απολογίες θα συνεχιστούν την Δευτέρα, καθώς δεν ήταν παρών στο δικαστήριο σήμερα, λόγω ασθενείας, ο τρίτος κατηγορούμενος Χάρης Π. Ψωμιάδης, εξάδελφος του βασικού κατηγορουμένου. 
 
Οι συνήγοροί του είπαν στο δικαστήριο πως ο εντολέας τους, αν και ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ, ουσιαστικά δεν έκανε καμία πράξη διαχείρισης, καθώς πραγματική διοίκηση ασκούσε ο Μάκης Ψωμιάδης.