Αν δεν δούμε φωτογραφία μέσα από το στούντιο του Real FM δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ήταν ο Τζίμης Πανούσης αυτός που ακούσαμε σήμερα το μεσημέρι. Δεν ήταν μόνο όσα τραγικά έλεγε εξομοιώνοντας την Αριστερά και τη Χρυσή Αυγή, αλλά και ο τρόπος που τα έλεγε. Παραλήρημα. Πάθος, ένταση, ένας μαινόμενος Πανούσης που ποτέ δεν είχαμε ακούσει έτσι στο παρελθόν. Το «φασίστες» και «καραγκιόζηδες» για τους αριστερούς ήταν το λιγότερο. Μέχρι και Ιεχωβάδες τους αποκαλούσε λες και αυτό είναι κατηγορία. Τα έχασαν ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, δεν ήξεραν πως να το χειριστούν. Ζητούσαν συγγνώμη στο τέλος από τους ακροατές, μέχρι και τα χρονικά όρια της εκπομπής ξεπέρασαν.
 
Όχι πως ο Τζιμάκος δεν είναι αγνός και άδολος στη ψυχή του, εντάξει, εμείς τουλάχιστον δεν το αμφισβητούμε( ή, έτσι θέλουμε να πιστεύουμε), δεν είναι και… Ψαριανός (ήταν και συμμαθητές, εξ ου και ο παραλληλισμός). Αλλά κι αυτό το παραλήρημα, επαναλαμβάνουμε, μοιάζει ακατανόητο ακόμα και για εκεί που σημείωνε σωστά πράγματα. Και αυτά που είπε σήμερα τα λέει μέσες-άκρες και στις παραστάσεις του. Άλλο όμως να το κάνεις με χιούμορ και άλλο με θυμό.Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ. Από το 26ο λεπτό και μετά αρχίζει το πανηγύρι. Όταν κάποιος ακροατής τον αποκάλεσε «μίζερο» και «γενίτσαρο».
 
Η «Ελληνοφρένεια» πάντως αλλάζει πλήρως την Παρασκευή μετά απ' όσα συνέβησαν σήμερα, θέλει να κάνει ένα αγιασμό, έναν εξαγνισμό και διαφοροποιεί άρδην το πρόγραμμά της. Εξαγνισμό όχι από τον Πανούση αλλά απ' όσα ακούστηκαν on air. Και παρουσιάζει ένα ηχητικό πανόραμα του αιώνα, ξεκινώντας από την καταστροφή της Σμύρνης και φτάνοντας μέχρι και το μνημόνιο. Μία concept εκπομπή που θα είναι συλλεκτική.