Το πρώην διευθυντικό στέλεχος του Star Channel και του Mega Channel, καθώς και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, αναλαμβάνει τη θέση του Δημήτρη Τσιόδρα ο οποίος αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Την απόφαση ανακοίνωσε η ίδια η Φώφη Γεννηματά.
 
Η παράλληλη επαγγελματική του ενασχόληση, σε δύο από τα κυρίαρχα συγκροτήματα του Τύπου, αλλά και ο πρότερος επαγγελματικός του βίος σε σειρά ΜΜΕ, καθώς θεωρείται ο εμπνευστής των τηλεοπτικών παραθύρων, σχολιάστηκε από μέρος του Τύπου ως εχέγγυο για «στροφή» του ΚΙΝΑΛ σε πιο επικοινωνιακή στάση. Παράλληλα, ως στέλεχος των ΜΜΕ των επιχειρηματιών Μαρινάκη και Αλαφούζου δημιουργεί ερωτηματικά για το ασυμβίβαστο του κομματικού ρόλου που μόλις ανέλαβε.

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος βρέθηκε κοντά στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ την περίοδο που το κόμμα συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ το τελευταίο διάστημα φερόταν ως υποψήφιος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.