X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Μαρτυρία για τον Λιγνάδη: Μου έταξε θέση σε δραματική σχολή – Είχε και «αλιευτή» για τα θύματά του

Άλλη μια επώνυμη καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας κι αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον τρόπο δράσης του. Ο Χρήστος Πέρρος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε όταν ήταν 14 ετών, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρχε κι άλλος στο «κόλπο», ο οποίος ήταν αυτός που «ψάρευε» όποιον δεν μπορούσε να προσεγγίσει ο σκηνοθέτης.
SOOC
|

Μιλώντας στον Alpha o Χρήστος Πέρρος, ένας από τους ανθρώπους που έσπασαν τη σιωπή τους τις προηγούμενες βδομάδες και κατήγγειλαν τον σκηνοθέτη, περιέγραψε τον τρόπο που τον προσέγγισε όταν ήταν 14 ετών.

Ο ηθοποιός Χρήστος Πέρρος είπε ότι ο Δ. Λιγνάδης του είχε τάξει θέση σε δραματική σχολή με ανταλλάγματα. «Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πώς με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στην μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι κι έν τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά».

«Θέλεις να συζητήσουμε πώς να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή;»

Σε άλλο σημείο ο Χρ. Πέρρος αναφέρει ότι «τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη, μου λέει να σου πω, θέλεις να συζητήσουμε πώς να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα; Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα».

«Ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων»

«Βρισκόμενος σε μια καφετέρια στο Θησείο με προσέγγισε ο άνδρας που μου άνοιξε την πόρτα στη σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε ουσιαστικά να συνευρεθούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άνθρωπο ο οποίος βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι είναι ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Δηλαδή όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και σκοπούς του τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα» σημειώνει ενώ ερωτηθείς αν γνωρίζει άλλα θύματα είπε: «Γνωρίζω δύο άτομα που είχαν όχι κακοποιηθεί αλλά σίγουρα παρενόχληση και όταν ήταν μικροί σε ηλικία».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις