«Επίθεση» στους συνταξιούχους στα νέα προεκλογικά σποτ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (video)

Οι μειώσεις των συντάξεων στα χρόνια του μνημονίου αποτελούν το νέο πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα νέα προεκλογικά τους σποτ. «Αποκατάσταση αδικιών – έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους» αναφέρει το σύνθημα στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζοντας στην περίοδο 2010 – 2014, «έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα» τονίζει από την πλευρά της η ΝΔ, υπενθυμίζοντας τις μειώσεις συντάξεων στη διάρκεια της θητείας του.
Nick Paleologos / SOOC
|

Οι συντάξεις βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου προεκλογικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ,, με πρωταγωνίστρια μια συνταξιούχο που δυσανασχετεί με τις περικοπές των συντάξεων από το 2010 μέχρι και το ’14. Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στις μη περικοπές, όπως αναφέρει, των συντάξεων μετά του 2014 και στην αύξηση τους το 2019, όπως προαναγγέλθηκε πριν από λίγες μέρες. 

Η απάντηση της ΝΔ ήρθε με τον «δανεισμό» της πρωταγωνίστριας του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Στο δικό της  σποτ υπενθυμίζει τις περικοπές συντάξεων τα τελευταία τέσσερα χρόνια, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση των αποδοχών των συντάξεων με τον νόμο Κατρούγκαλου. 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις