Με το σύνθημα «Πατρίδα είναι οι άνθρωποί της» το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό του σποτ για τις ευρωεκλογές, όπου ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει, ανάμεσα σε άλλα, ότι «πατρίδα είναι εκεί όπου οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, όχι εκεί που ξεζουμίζονται με 12ωρα και 300 ευρώ». Είχε προηγηθεί σποτ του ΣΥΡΙΖΑ όπου εμφανίζονταν ο δικτάτορας Μεταξάς δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της χώρας και μετά από τις έντονες αντιδράσεις κατέβηκε.
Nikos Libertas / SOOC
|

Στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί το σύνθημα «Πατρίδα είναι οι άνθρωποι της». Ακούγεται η φωνή του Αλέξη Τσίπρα να λέει τα εξής: «Πατρίδα δεν είναι οι κραυγές των πατριδοκάπηλων. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που ζουν σ’αυτήν την πατρίδα. Πατρίδα είναι κι εκεί που οι πολλοί μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Πατρίδα είναι εκεί όπου οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, όχι εκεί που ξεζουμίζονται με 12ωρα και 300 ευρώ. Πατρίδα είναι εκεί όπου Υγεία και Παιδεία είναι καθολικό δικαίωμα, όχι εκεί που είναι προνόμιο των λίγων. Εκεί όπου η νέα γενιά έχει προοπτική, που μπορεί να ονειρεύεται μία καλύτερη ζωή. Πατρίδα είναι εκεί όπου το μέλλον της μπορεί να το ορίζει ο ίδιος ο λαός, όχι εκεί που βασιλεύει το ψέμα, η προπαγάνδα, η οικογενειοκρατία. Γι’αυτήν την πατρίδα εμείς θα δώσουμε τη μάχη».

Σημειώνεται ότι πριν από δύο μέρες είχε κυκλοφορήσει σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας εμφανίζεται ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς. Το βίντεο κατέβηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις