Με τίτλο «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στον «Κυριάκο» που παίζει Μονόπολη και έχει δάνεια τα οποία αδυνατεί να εξοφλήσει, με αποτέλεσμα η τράπεζα να του πάρει το σπίτι.

«Ο Κυριάκος του παραδείγματος δεν είναι αυτός που νομίζεις, εκείνος έχει 32 ακίνητα και τα δάνειά του δανεικά και αγύριστα. Ο Κυριάκος του παραδείγματος είσαι εσύ» καταλήγει το τηλεοπτικό σποτ.

Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Για «λάσπη» και «προσωπικές ύβρεις» κατηγορεί ο Πέτσας

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε πως «κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα».

Ακόμα ισχυρίστηκε πως  «η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

»Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα», καταλήγει στο σχόλιό του ο Στ. Πέτσας