Ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώην βουλευτής με τρία νυν και πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα και συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΟΤΑΜΙ, είναι ο νέος μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου. Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Όπως αναφέρει και το σχετικό ΦΕΚ, «με την απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 48 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α’ 176), όπως ισχύουν, και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου
(ΑΔΤ: Χ548496) σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός, πέρα από το πέρασμά του από μεγάλο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, ήταν, μέχρι πρότινος όπως φαίνεται, μεγάλος πολέμιος του δημοσίου και των αντίστοιχων προσλήψεων.

Μάλιστα ο διορισμός του άλλοτε κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου και έπειτα πολιτικού, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων φτάνοντας ακόμα και στο νούμερο ένα των τ;aσεων στο twitter, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να παραθέτουν αναρτήσεις του, στις οποίες επιτιθόταν στο ελληνικό Δημόσιο.