Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά έκαναν λόγο για «χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού», η οποία «αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», ενώ πρόσθεσαν «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».
 
Οι συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά αναφέρονται σε ανάρτηση στη σελίδα του Κ. Βαξεβάνη στο Twitter, όπου απεικονίζεται ο πρώην πρωθυπουργός με λεζάντα: «Όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου… Το αισθάνομαι».

Υπενθυμίζεται πως ο Αντ. Σαμαράς αποτελεί έναν από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση Novartis. Όπως είχε αποκαλύψει σε δημοσίευμα του το Documentonews, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος είχε βρει τραγικό θάνατο πριν δύο χρόνια όταν το αμάξι του στο οποίο επέβαινε τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, φαίνεται να είχε άμεση σχέση με την ίδια υπόθεση.
 

 «Για αυτήν τη σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω. Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς… Αντωνάκης» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου μέσω Twitter.