Θυμίζοντας το  «ρεπορτάζ» σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» που παρουσιάστηκε πριν λίγες βδομάδες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα», εννοώντας τον Δ. Λιγνάδη το Star επανήλθε με νέο δημοσιογραφικό επίτευγμα.

Σε ρεπορτάζ στο σημερινό κεντρικό δελτίο αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν να αναπαράγουν το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες στο οποίο εμφανίζεται μία διμοιρία αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ σε έξαλλη κατάσταση, με κάποιον από τους αστυνομικούς να φωνάζει «Διαβίβασε ότι λείπει! Ρε διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος», αναφερόμενος πιθανότατα στον αστυνομικό που τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων. Στη συνέχεια, ακούγεται η ίδια φωνή να φωνάζει «πάμε να τους γαμήσουμε! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε». Ωστόσο, το Star επέλεξε να αναπαράγει μια λίγο διαφορετική εκδοχή του.

Το βίντεο-ντοκουμέντο:

Υπό τον τίτλο «ανατριχιαστική στιγμή» έχει παραποιήσει το πρωτογενές ηχητικό με τους αστυνομικούς όχι μόνο μετατρέποντας το «θα τους σκοτώσουμε» σε «θα τον σκοτώσουν» αλλά και βάζοντας το πριν από τις απειλές τον αστυνομικών. Έτσι το απόσπασμα που καταλήγει να παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός λέει «Θα τον σκοτώσουνε. Πάμε να τους γα@@@@» αντί για «πάμε να τους γαμήσουμε! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε».

Η εκδοχή του Star: