Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Βασίλης Αλεξανδρής, προανήγγειλε κινητοποιήσεις επ' αόριστον, σε περίπτωση που δεν αλλάξει στάση η κυβέρνηση.

«Ουδείς μπορεί να υποχρεωθεί στα αδύνατα. Όταν λοιπόν νέοι και παλαιοί δικηγόροι υποχρεούνται να καταβάλουν για φόρους και ασφαλιστικές εισφορέςτο 67%, το 82% έως και το 100% του εισοδήματός τους, είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα σύστημα που δεν μπορεί να επιβιώσει και οδηγείται σε πλήρες αδιέξοδο. Αν δεν υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στις κυβερνητικές προτάσεις , η στάση των δικηγόρων θα μείνει αμετάβλητη», δήλωσε εχθές ο κ. Αλεξανδρής, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Α. Τζέλης συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, ζήτησε εξαίρεση από τον ΔΣΑ πράγμα το οποίο ο σύλλογος απέρριψε. Παράλληλα, υπήρξαν αλλαγές στις ημερομηνίες για τις δίκες του Φεβρουαρίου, ενώ ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες του Μαρτίου.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες για τον Φεβρουάριο είναι 4, 8, 12, 16, 17, 19, 23, 25, 29. Για τον Μάρτιο οι ημερομηνίες είναι: 2,4,8,10,15, 16, 21, 22, 29, 30