Η έλλειψη αναπληρωματικού μέλους, ικανού να αντικαταστήσει την δικαστή που λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορεί να παραστεί στις επόμενες δικάσιμους, οδήγησε σε διακοπή της δίκης, με την 19η Οκτωβρίου να ορίζεται ως η πλησιέστερη ημέρα που δύναται να ξεκινήσουν ξανά οι διαδικασίες υπό νέα σύνθεση της έδρας.

Η δίκη που διεκόπη, είχε ξεκινήσει πριν 8 μήνες, ενώ προβλέπεται οι διαδικασίες να κρατήσουν πολλούς μήνες , δεδομένου μάλιστα ότι οι κατηγορούμενοι είναι 21, ενώ μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί μόλις 2 μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται, ότι η διαδικασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο συναντώντας ήδη εξ ΄αρχής ανασταλτικούς παράγοντες, καθώς υπήρξαν καθυστερήσεις με κύριο ζήτημα την αναζήτηση μεγαλύτερου χώρου εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ όταν το εν λόγω ζήτημα επιλύθηκε, η επιβολή καραντίνας ήρθε να μπλοκάρει ξανά τις διαδικασίες.

Στο εδώλιο μεταξύ του κατηγορητηρίου θα βρεθούν, η τέως περιφερειάρχης Αττικής, αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, όπως οι τότε δήμαρχοι Μάνδρας, Ελευσίνας, Μεγαρέων καθώς και στελέχη της πολεοδομίας και των αρμόδιων δήμων, κατηγορούμενοι σε βαθμό πλημμελήματος για τυχόν ευθύνες, αναφορικά με τις πλημμύρες που κόστισαν την ζωή σε 25 κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη της δίκης πριν οκτώ μήνες και την υπόθεση της Μάνδρας 

Ξεκινά η δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα